WBC - Specialized Bikerally Championship
WBC
ROUND 7 - EXTREM SPORT BIKERALLY ŽLUTAVA 25.10.
WBC - SPECIALIZED BIKERALLY CHAMPIONSHIP 2009
wbcrally.com
Round 6 - Základní informace pro jezdce
Centrem 6. závodu série WBC 2006 se stane obec Žlutava nedaleko Otrokovic, konkrétně lokalita u motokrosového areálu.

Zúčastnit se může kdokoliv, není třeba žádná licence.

Je třeba splnit následující podmínky:
  1. Každému jezdci doporučujeme se prostřednictvím on-line registrace zapsat do seznamu přihlášených. Po uzávěrce on-line přihlášek bude vytvořena startovní listina (cca dle výkonosti a předchozích výsledků) a každému jezdci bude přiděleno a rezervováno startovní číslo.
  2. V den závodu odevzdat při registraci písemnou přihlášku a zaplatit "startovné" 150 Kč. Při registraci bude každému jezdci vydáno startovní číslo a bude zapsán do seznamu převzatých jezdců. V písemné přihlášce je i prohlášení o tom, že každý jezdec závodí na vlastní nebezpečí. Za juniory do 18ti let to musí podepsat rodiče. Přihlášku lze stáhnout zde (prihlaska.doc). Přihláška bude k dispozici i na místě při registraci, ale tím že si ji vytisknete a přinesete s sebou urychlíte registarci.
  3. kolo - dobrý technický stav, což bude kontrolováno na startu 1. rychlostní zkoušky.
  4. chrániče - přilba (do 18ti let integrální), rukavice a chrániče končetin.

Den před samotným závodem, v pátek 24.11. bude shakedown (neoficiální trénink). Již od 13 hodin bude možnost potrénovat na připravené a vypáskované trati. Shakedown je neměřený, nepovinný, volný, bez zdravotnického nebo pořadatelského zabezpečení.
Pořadatelem závodu je organizace WBC. Pro nejlepší jezdce v každé kategorii jsou připraveny věcné ceny. Profesionální časomíru zajišťuje firma Pors, zdravotní zabezpečení Záchranná služba Zlín. Každý jezdec se účastní na vlastní nebezpečí!